Nova godina - docek

Započeo Becej City, Decembar 11, 2008, 06:11:06 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Becej City

Dakle eto nam i Nova Godina!!  
Red je da se vidi koje su ponude, klubovi, dj-evi, kafane, trgovi, pevaljke i pevaci, itd...:laugh:
Vecina ljudi baca pare za kao da nije i svako drugo vece izlaska, trosenja kesa i bahanalisanja.

Gde, sta, kako, po kojoj ceni?!

Ja to uvek ostavim za dan-dva pre doceka, tad padne neka ideja i uvek bude ok!

Axl Axl

Moju si verovatno video vec na bonu, gore desno u peel pageu... :)

Stevan Kosanovic

pojma nemam di cu....bilo par ponuda za mixing, ali nista od toga...reprizu znam gde cu :) ali novak....isto kao gospodar...2-3 dana pre odlucim...i bude lom :)

Vladimir Bakic

Vecina Becejaca ce,vec tradicionalno,Novu godinu docekati u Novom Sadu..Ja cu biti onaj lik na bini,mladji od Massima,mrsaviji od Luisa i pijaniji od Nedje Kostica.. :kolce:

Stevan Kosanovic

joj bakandza ala fonjas, ima da budes trezaaaaan dok ne odradis tezgu, ipak, ne svira se svaki dan pred toliko ljudi :)

za posle sa siguran da ces zavrsiti gore od nedje :)

mumba

Žderanje kući pa u zmaja ku i svake godien a zorom na burečke ako majstori budu radili! a možda i do nova sada do neki drugara!

Ivana Mrkšiæ

A da li neko zna sta ce biti u Beceju na Trgu? U Becejskom mozaiku je pisalo da ce potrositi 800 000 dinara, ali nisu rekli na sta!

Vladimir Bakic

@koomashin
Svir\\\'o vec pred punim Trgom Slobode 9.maja ove godine,kao predgrupa Van Goghu i bio sam pijaniji od Djuleta!  :gegege:

@crossbringer
U Debelom se,koliko sam obavesten,organizuje Ex-Vimbo zurka zatvorenog tipa,tako da ces morati da potrazis drugu lokaciju ove godine

@ivana
Na becejskom trgu ce,kao i prosle godine,svirati grupa Daire,u periodu od 22-01h.. Mada sam cuo (nisam ih slusao) da su dobri tezgarosi,malo (u stvari malo vise) mi je glupo dovoditi isti bend dve godine za redom..

Stevan Kosanovic

aj bakandza, daj jos malo :) tesko biti pijaniji od djuleta, kad je covek pro, pa pije vodu pred nastup,a ne kao ti... :)

bakandza frajer :) heheh

a moram malo :)

Vladimir Bakic

Markov komentar kad smo svirali sa Van Goghom i kad je Djule poceo da glumi Bono Vox-a na bini bio je: \\\"Treba spaliti beogradskog pedera!\\\" :laugh: A sto se tice mog konzumiranja alkoholnih napitaka,resio sam da predjem sa piva na nesto drugo,kao i da smanjim kolicine..Znam da to ne zvuci bas punk-rockerski i da ce Cross sad da me se odrekne preko foruma,ali ipak sam ja covek u godinama..Plasim se da ne pocnem za koju godinu da licim na Keith Richards-a,ako nastavim s ovim mojim rnr zivotom..

Ivana Mrkšiæ

I po mom misljenju je glupavo dovoditi istu grupu dva puta za redom! Znaci da se ne oslanjam na becejsku organizaciju nego da bezim u neki veci grad!

Zoran Suboticki

Da li znate da je SOKOJ /Udruženje estradnih umetnika.../ donelo odluku da svi vlasnici ugostiteljskih objekata moraju prijaviti ovoj organizaciji šta će se puštati, koja muzika, koliko puta će neki bend svirati neku stvar i tako to. Uz to doneli su odluku da se moraju platiti dodatne takse na muziku za novogodišnju noć! I to neke enormne cifre!

Ko će organizovati Novu Godinu, baš me živo interesuje...

Zoran Sarajlija

Čađava Mehana \\\"Debeli Zmaj\\\" će po tradiciji i nekom svom duhu raditi otvorenog tipa.Znači neće se naplaćivati nikakav ulaz nikakve rezervacije jedino što će se za svaki komad pića odvojiti po 10 dinara više nego obično.Muzika standardno gitarski-drank-pank-strit-rok-miksed-metal i tako to(nema trubača eventualno sa harda,imam i ja kolekciju :dzavo:) i radićemo opet duže od svih za dužinu konja....

Vladimir Bakic

Znaci odustao si od ex-Vimbo zurke i resio da ponovo docek Nove godine provedes radno? Naostri baseball palicu.. :bejzbolka:

Zoran Sarajlija