Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - velimir cvejanov

Stranice: [1]
1
Priroda, ekologija i zdravlje / Dom zdravlja u Gradskom pozorištu
« poslato: Novembar 07, 2009, 05:57:26 posle podne »
Od ponedeljka, 9. novembra 2009. u Kreativnom centru Gradskog pozorišta (bivši Libero), lekari bečejskog Doma zdravlja u vremenu od 7,00 do 19,00 časova, primaće pacijente čiji je osnovni simptom - povišena temperatura. Prevedeno na srpski, sve one koji sumnjaju, ili za koje se sumnja da su oboleli od novog gripa.
Do ovoga je došlo dogovorom opštinskih vlasti, Doma zdravlja i Gradskog pozorišta, a na preporuku Ministarstva zdravlja.
Sve aktivnosti koje su se odvijale u Kreativnom centru, nastaviće se u drugim, adekvatnim prostorima Gradskog pozorišta - u velikoj sali, maloj sali, galeriji, itd... Napominjem da i medicinsko osoblje i građanstvo na raspolaganju imaju isključivo ulaz u Kreativni centar sa ulice. To znači da ne postoji mogućnost od eventualne zaraze zaposlenih u Gradskom pozorištu i svih onih koji tamo igraju, pevaju, glume itd..., jer je deo ustupljen Domu zdravlja fizički odvojen od ostatka zgrade. Dom zdravlja je preuzeo na sebe obavezu svih neophodnih svakodnevnih radnji po pitanju dezinfekcije prostora u kome će lekari i pacijenti boraviti.
Morao sam ovo da napomenem, da ne bi došlo do panike, pre svega medju roditeljima dece koja se bilo čime bave u Gradskom pozorištu.

2
Pozorište / Završene Majske igre
« poslato: Maj 26, 2008, 02:47:24 pre podne »
51. Majske igre su završene. Sve o toku festivala, nagradama i priznanjima na www.majskeigre.org

3
Muzika / GRADSKI HOR
« poslato: Februar 26, 2008, 04:55:12 posle podne »
Daje se na znanje! Pri Gradskom pozorištu u Bečeju osnovan je Gradski hor. U pitanju je mešoviti hor, a starosna granica je od 17 do xy godina. Repertoar hora je specifičan: manji (tzv. obavezni deo) repertoara čine tradicionalne kompozicije koje svaki ozbiljan hor mora da ima. Veći deo repertoara čine moderne horske kompozicije, kao i obrade najvećih naših i stranih hitova popularne muzike (pop, rok, džez...). Primera radi, angažovan je aranžer da \\\"raspiše\\\" Boemsku rapsodiju grupe Queen, jednu stvar od RHCP itd...
Prva audicija, odnosno provera sluha i raspored po glasovima održaće se u subotu, 1. marta u 20,00 časova, u velikoj sali Gradskog pozorišta. Probe će se održavati dva do tri puta nedeljno, a jedna će sigurno biti organizovana tokom vikenda, tako da i npr.studenti mogu da pevaju u horu.
Važna napomena: od trenutno prijavljenih dvadesetak članova hora, većinu čine soprani i altovi. Gospodo muška, tenori, baritoni i basovi, treba li nešto još da vam kažem?

4
Društvo, dom i porodica / VAŽNO OBAVEŠ TENJE
« poslato: Februar 10, 2008, 05:46:15 pre podne »
Poštovani forumaši, osećam se dužnim da vas upoznam sa veoma važnom statusnom promenom u mom liku i delu. Naime, do sada sam u životu bivao sve i svašta, a od sada sam, na moju neizmernu sreću i zadovoljstvo - DEDA!!! Sve zasluge, naravno, pripadaju mojoj ćerki i zetu, a superstar je jedna slatka mala Asja.

Srećan sam i zato što imam sve vas, znane i neznane, da podelim sreću sa vama. Isto tako, srećan sam i zbog toga što svoju suprugu od sada mogu legalno da zovem babom, bez opasnosti od letećih objekata (btw. pepeljara joj je omiljena). Od uredništva portala očekujem da pokrenu akciju prikupljanja statusnih simbola mog dedinstva - štapa, papuča, stolice za ljuljanje i medicinski modifikovane tastature za moje staračke ruke.

Da ste mi svi zajedno živi, zdravi i veseli!!!

Stranice: [1]