Koliko stranih jezika govorite?

Započeo Axl Axl, Oktobar 18, 2007, 09:51:58 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Djordje P.

jok, ja bi samo da mu olaksham ako bude im\\\'o puno posla.

Pesic Sasa

Engleski govorim jako dobro i nesot malo Nemacki i madjarski

Nina Ristic

Sale napisao/la:
CitatEngleski govorim jako dobro i nesot malo Nemacki i madjarski

e, poducis me nemacki... sad kad znam da znas... preselices se od mene samo tako. :D:D:D

Goran Čonkić

Evo ja kolegu sad poducavam engleski...radije bi neku zesnku ucenicu poducavao govor tela...ali moze i engleski i nemacki...cak i madjarski...for free...:D

Leana Tajkov

Dorde, pravi si prijatelj!
Pomazes drugu u nevolji.... ;)
Evo, za takvog prijatelja ide jedna karmica :)

Djordje P.

zahvaljujem mlada damo. e\\\'o i tebi jedna sarma :)

Ivan Saranovic

Srpski (podrazumeva se):)

Madjarski (odlicno znanje samo sam malo zaboravio nisam godinama intenzivno koristio od 1996 otkad su mi umrli baba i deda):(

Nemacki (naucio gledanjem pro sieben, vox i drugih svabanskih kanala)

Engleski sam polozio FCE u junu ove godine a u junu 2008. polazem CAE ( Cambridge Advanced English) i onda jos CPE i mogu da predajem i u srednjim skolama Engleski ako sam dobro razumeo. Do 18. godine cu valjda da polozim taj CPE a sad ovaj CAE moram da ucim dosta zato sto to vise nije zezancija ima milion izraza i reci za koje nisam cuo (body contortionist, to twirl....) dok za FCE nisam ni ucio. Prelistao knjigu otisao i polozio samo sam writing zeznuo zato sto sam oko 50 reci vise od predvidjenog napisao pa sam morao da brisem i to me je zeznulo.B)

Nebojsa Andjelic

Srpski

Hrvatski

Bosanski

Hercegovački

Crngogorski

Malo li je?

Kenneth McCormick

Engleski.
Nabadam nemacki, madjarski, francuski, italijanski, spanski.
Me gustaría hablar español mucho mejor. :S

Che Guevara

Nebojsa napisao/la:
CitatSrpski

Hrvatski

Bosanski

Hercegovački

Crngogorski

Malo li je?

Sta reci???? Pravi poliglota  :lolpopodu: :lolpopodu:

Sto se mene tice,govorim engleski (spasila me privatna skola,u osnovnoj niko nista ne zna...),a znam i ponesto nemackog sto sam uspela da naucim za 6 godina i 4 promenjena profesora-kako ode jedan,dodje drugi 100x gori...... Predpostavljam da je dosta vas imalo slicnih problema u osnovnoj....  :plache:

Aleksandar Dakic

janos demeter

Ne pricam strane jezike !!!!! samo domace srpski - madjarski - ciganski ok

Axl Axl

Loredana Perak