audiofilija

Započeo mumba, Decembar 09, 2007, 07:50:27 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

nnemedi -

nekrofilija, pedofilija, audiofilija ... s\\\'tim da je ovaj zadnji veoma zarazan i bezopasan po drustvo u celini.

mumba

e pa ovo je super ladno magnetofon.mada na tom polju je revox i bell audio zakon.e da imam u prmanu jedan ovakav deck mada mu ne radi deni kanal posle ovog old school-a moram ga popraviti!
a evo i još nekih makina koje sam svojevremeno imao.

mumba

ali opasan po novčanik1kada se saberem koliko sam ukupno para potrošio na komponente došao sam do zaključka da bih ladno 2 juga do sada mogao da kupim!

Serveto Pecin

Ivan Saranovic

xexe. Opasna je audiofilija. Po komsije:laugh:

mumba

ali na svu sreæu nikada mi se nisu žalili!

nemam ime

moje komsije samo nauce pesme koje slusam, ali se nikad nisu zalili!!!OBOZAVAM da kada sam sam odvrnem mujuz!!!

p.s. odgovara im muzika hahaha

Goran Čonkić

Crossbringer napisao/la:
Citatali na svu sreæu nikada mi se nisu žalili!

Pa di sme da se zali? Kad cuje Black Metal pomisle ljudi da si sektas i ako se zale da ces bacis kletvu na njih! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

mumba

ma ima zgradu da im spalim kao viking!norsk persist black metal!

Zoran Sarajlija

Mali_Lala napisao/la:
CitatCrossbringer napisao/la:
Citatali na svu sreæu nikada mi se nisu žalili!

Pa di sme da se zali? Kad cuje Black Metal pomisle ljudi da si sektas i ako se zale da ces bacis kletvu na njih! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Samo bi osetili hladnocu...

Ivan Saranovic

Ma meni je naj kad ja odvalim muziku kad sam sam. To mi je ono naj. Osilim se kao ker. Prozori se tresu. Bukvalno:P
Kad odvalim na jedno pola.:)

mumba

pa jedno 110 decibela rešava stvar!

Ivan Saranovic

http://www.higherfi.com/spkrlist/speakerlist.htm

Evo i sajta sa najskupljim zvucnicima i pojacalima na svetu. Najskuplji sistem je 1 000 000 dolara i unikat je.B)
Pitam se kako sljakaju ovi zvucnici.:)

mumba

onaj prvi sistem je za koncerte ne za kuæu.mada ako je nešto jako skupo ne mora da znači da je i najbolje .takvo je pravilo a sem toga neæe odreðeni zvučnici isto raditi na različitoj muzici.pa još treba uzeti u obzir veličinu i oblik sobe ,kakva je izolacija i sama akustika iste .nakon toga treba pronaæi pojačalo koje može dobro da se upari sa tim zvučnicima i naravno dobre interkonekt kablove jer od njih 70 posto zavisi kakav æe zvuk biti!ima tu caka i caka a eto ja sam spomenuo samo deo!

Ivan Saranovic

Ma znam ja to. Samo zelim da pokazem sta sve kupuju ljudi. Meni je jedan o favorita altec lansing.