Nesto za kraj

Započeo Boris Majstorovic, Decembar 26, 2007, 07:09:45 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

Konacno cu veceras leci i zaspati pre 3h :laugh: SWEET DREAMS!

Goran Čonkić

Idem da pokusam da spavam posle nekoliko noci po 1-2 sata spavanja...

Laku noc svima

Zoran Sarajlija

ma kakvo spavanje !!!! Sexo sexo sexo...;)

Nebojsa Andjelic

Boris Majstorovic

Marina Kovacev

Mene je brat zvao da idem... ali s obzirom da mama ne moze da hoda, kucna pomocnica nam se pre neki dan polomila na ledu, ne smem da rizikujem da i ja zavrsim u gipsu... Poznajuci moju smotanost u kretanju na ledu, ove zime cu zaobici sankanje... mada ga inace vrlo rado praktikujem kad god i gde god ima snega... :laugh:

mumba

e da bečej ima auto stazu išao bih na jedan drafting na ledu!

Boris Majstorovic

Odoh da gledam \\\"Gospodara prstena - Dve kule\\\" na HTV 2.

Kyle Broflovski

Z A

Scarface i ja smo sad divljali na dolmi sa daskama.Izgruvo sam se ko debil.Imam i blagi potres mozga,osecam ga.

mumba

pa tak je to kad banguješ glavom ko ovaj mačor na slici!

Boris Majstorovic

Mi odosmo na deciju predstavu ispred zgrade Opstine.

Marina Kovacev

Evo sedim u novogodisnjoj toaleti, sa tonom sljokica po sebi i cekam administratora da se smiluje i da dodje po mene, bio bi red da na sopstvenu zurku stignemo bar malo pre ostalih... :)  
Stigao nam je i Deda Mraz i obradovao celu familiju, pokloni su kao da sam ih ja birala :cheer: ... Nadam se da ce deka u crvenom i vas posetiti veceras... Cujemo se sledece godine ;)

Nebojsa Andjelic

Kako se zavrsilo:
 Sljokice otpale
 Haljina se izguzvala
 Zakasnila
 Sat otkucao ponoc
 Carolija nestala
 Cipelica se izgubila
 Glava narasla
 Stomak vristi

Olja Milovanov

Gledam koncert Djordjeta Balasevica, jos uvek sedim u pidzami i bademantilu i cekam kumicu da mi dodje kako bi sumirale utiske od sinoc i napravile plan za veceras, jer se provod nastavlja...:side: