Nesto za kraj

Započeo Boris Majstorovic, Decembar 26, 2007, 07:09:45 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Nebojsa Andjelic

Odoh na rodjus kod jedne dame.

mumba

eto ivanhoe nisam izašao ali danas idem do kafane.e da ne volim da se vozim maricom a ni belim pežo-om.veruj mi opelom je bezbolnije!

Ivan B.

Nisi shvatio.Gledaj.Sinoc sam bacao cepove po ulici,kako bih se vratio kuci,kao Ivica iz bajke,a tebe nije bilo da vidis to,pa sam bio ubedjen da si negde s Maricom,Marom,Marijom,Milicom,Milkom,Micom,e ne znam koja je vec...izes je ...ne moram bas sve da znam.

mumba

pa ti si stvarno sinoć bio izgubljen!

Ivan B.

Salim se bre!Ne smem da prljam ovaj nas lepi mali grad.Priznajem da sam preterao sa alkoholom,jer davno nisam cinio isto.Izgleda da sam zaboravio kako to izgleda...Eh mi mladi.. jel` da...

Goran Čonkić

Dal` zna ko sta je to bilo u gradu nocaske kad su nas \\\"oni\\\" organi legitimisali i nisu dali da izadjemo iz Floyda? U Floydu znam da nista nije bilo jer sam bio celo vece sa devojkom tamo.

Inace bila super zezancija pa ko nije bio puno ste propustili.:P

Ivan B.

Cross,sipaj antifriz,pa da krenemo u krstaske ratove.Ima Ivanhoe VES i za ovo rusko csudo.Pacifisti krenite na shishanje, a mi cemo se vec nekako snaci.Pravac Australija,da podrzimo NOLETA,amfibija je ovo.

mumba

ma svi ćemo mi ići u naše privatne pohare evo ja sam vranca osedlao i mač podmazao!

Serveto Pecin

mumba

a ja odo na daleke pute,treba da se spava.saće  švabe pokrasti noć!

Axl Axl

Boris Majstorovic

Marku ispao prvi, a odma za njim i drugi zubic. Ja odoh na posao!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

...moji svi odavno spavaju.. Laku noc vam zelim :) .. a odoh i ja :)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Želim Vam lepu i mirnu noć... i sanjajte nešto lepo...:)

Serveto Pecin

I u kući, na belom jastuku
I u šumi, pokraj starog panja
Svi pod obraz, il\\\' šapu il\\\' ruku
Došlo vreme da se lepo sanja.

Laku nooooć, laku nooooć, laku nooooć.