Kada kompleksi postanu opsesija...

Započeo Marina Kovacev, Septembar 19, 2007, 08:52:28 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Marina Kovacev

Sedim u kafiæu sa drugaricama i zaključujem da sve kukaju... Svaka se na nešto žali: kratke noge, male grudi, celulit, bubuljice, višak kilograma, slaba kosa... Pa mi nekako nije jasno... Jer ja lično, takve stvari poslednje uočim ako je psihološka strana osobe kreativna i prijatna... Dakle, da li i vas takve stvari muče?

Olja Milovanov

Pa da budem iskrena nisam opterecena takvim stvarima... Cujem svasta u toku dana kako od drugova tako i od drugarica, mnogi se zale, ali sam svesna da niko nije savrsen i da je najbitnije voleti sebe jer je svako poseban na neki svoj nacin...;)  Mislim da je veci problem ako imas nekih mana sto se tice karaktra nego fizickog izgleda. Jer je fizicki izled najbitniji pri prvom utisku a karakter i unutrasnja lepota je ono sto se ceni (bar sto se mene tice!).:)

mumba

slažem se sa vilom,samo još da dodam da se sa glupostima ne treba optereæivati jer možete dobiti rak od razmišljanja.

Igor Trbic

razmishljanje o svemu tome ne valja za zube! :)
i slazem se sa nashom vilom-naravno niko nije savrshen i ne treba teziti ka tome, jer cete se samo pogorshati! iz nechijeg iskustva znam to!

Axl Axl

Mislim da se matematički može reæi da su kompleksi obrnuto srazmerni IQu... Barem sam ja takav utisak stekao na terenu... :) Neæemo sada imenovati...

Tatjana Hodi

jao mrzim takve stvari...priznajem imam i ja neke komplekse ali ako mi nesto ne odgovara poradicu na tome a necu ici okolo da se zalim...

Zorica Georgijević

Iskreno, okruzena sam takvim ljudima! Jao, smrsala sam 1.5kg...nakon nedelju dana:\\"Jao, dobila sam 2 kg!!!\\" Ne vredi..ja uglavnom ignorisem komplekse drugih ljudi, a u slucaju da primetim da jako preteruju, udarim ih!!:P  Salim se, uglavnom im dam neki savet, ali ne lece se kompleksi preko noci...Tako da sam, jednom recju, oguglala na njih!

Marina Kovacev

Znaci Zorice da mlatimo ljude sa kompleksima, mozda pomogne? :laugh:

Leana Tajkov

Batina je iz raja izasla :-)
Posto i moj nick o meni puno govori,ja definitnivno nemam komplekse!
Ok,sebe puno volim,fali mi ponesto,ali sta ces,niko nije savrsen (sem mene) :-)
Te ljude koji zesce smaraju (ja se izvinjavam na recniku) jednostavno otresem..alo,bre,ako mislis da ti sve i svasta fali,idi pa davi nekog drugog a ne mene :-0
Dakle, ako ste maximalno iskompleksirani ,put pod noge pa do psihologa...

Nina Ristic

kompleksi... meni ih nabijaju neki ljudi... prepoznace se! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Che Guevara

Mislim da jagodica ovde pokusava da zaleci svoje komplekse na nama.... E,sad,da li joj to uspeva.........  :hmmm:

Leana Tajkov

To ces saznati jedino ako jednom dnevno budes gledala u karte (pasulj ili bilo koje gatajuce raspolozivo sredstvo)...

Nebojsa Andjelic

Marina_The_Press napisao/la:
CitatSedim u kafiæu sa drugaricama i zaključujem da sve kukaju... Svaka se na nešto žali: kratke noge, male grudi, celulit, bubuljice, višak kilograma, slaba kosa... Pa mi nekako nije jasno... Jer ja lično, takve stvari poslednje uočim ako je psihološka strana osobe kreativna i prijatna... Dakle, da li i vas takve stvari muče?

Ja nemam komplekse, savrsen sam.

Marina Kovacev

:laugh:  lepo je imati takav stav o sebi, ali objektivno - niko ne moze biti savrsen... svejedno, svaka cast za samopouzdanje...

Zoran Sarajlija

Nebojsa napisao/la:
CitatMarina_The_Press napisao/la:
CitatSedim u kafiæu sa drugaricama i zaključujem da sve kukaju... Svaka se na nešto žali: kratke noge, male grudi, celulit, bubuljice, višak kilograma, slaba kosa... Pa mi nekako nije jasno... Jer ja lično, takve stvari poslednje uočim ako je psihološka strana osobe kreativna i prijatna... Dakle, da li i vas takve stvari muče?

Ja nemam komplekse, savrsen sam.
Reci druze da se zajebavas,,,;) ;) ;)