Bolna menstruacija

Započeo Zorica Georgijević, Oktobar 02, 2007, 09:40:59 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zorica Georgijević

Iz ovog razloga se protivim majci prirode!!! Menstrualni ciklus...MRZIM GA!!! Smatra se da 40% odraslih žena ima menstruacije praćene bolovima. Bol je po svom karakteru grčevita i često je praćena mučninom, povraćanjem, malaksalošću, vrtoglavicom i glavoboljom. Pijete li lekove,čajeve i sl. ili  samo čekate da prodje tih paklenih 7 dana?

mumba

ako sam u vezi sa devojkom ja molim boga da je to što pre proðe jer seje smrt gde god proðe! ja od živaca tada pijem torazin a od glave brufen.mada ima i onih devojaka za koje nikada ne bih rekao da imaju menst.ciklus.onako sve vesele i nasmejane,verujte ima i takvih žena.

Marina Kovacev

Kada sam bila mladja (a sada sam pa matora :laugh: ) crkavala sam od bolova, povracala, skoro padala u nesvest... sada nemam tih tegoba vise, na svu srecu, ali sam zato gladna i jaaaaaaako nervozna...

Robbyn �

Po nekim mojim iskustvenim podacima,analiziranjem više nezavisnih uzoraka-što redovniji odnosi,to bezbolnije menstruacije.I nema pomeranja ciklusa,ako nem anekih komplikacija tipa prehlade ili slično-skoro u sat tačno :silly: :silly: :silly:

Robbyn �

Izvinjavam se na ovom spamu u ženskom kutku...:blush:

Zoran Sarajlija

Boli,boli,ribe mrze menstruaciju a onda kad pocne da kasni onda se vataju za glavu;) ne valja kad boli  ne valja kad ne boli uf

Leana Tajkov

Sta ces,nama nikad dobro ;)
Mene nikada ne boli stomak,nisam nervozna (a ako jesam,to nije zato sto sam dobila),ne spava mi se...
Nosim minice bez ikakve frke...
Ponekad pomislim da sa mnom nesto stvarno nije u redu :huh:

Nina Ristic

ni meni nikad nista ne fali... ponekad me bole ledja malo vise nego obicno, ali da sad povracam, da mi je muka, da me boli stomak, grcevi... nikada do sada... :D

a da sam nervozna,to ne bira vreme i mesto... ako sam nervozna nije zbog toga sigurno... :D

Tatjana Hodi

ja jedino prvi dan imam problema,ne mogu da spavam,nervozna sam i boli me stomak...a ostale dane lepo podnosim:))

Bojan Beranek

Znam jednu stvar da kad treba da dobije devojka 1 pojava je nervoza, 2 pojava je glaaaddd, 3 je bol prva 2 dana posle je sve ok do sledeceg meseca, a na svu srecu stize redovno inace ne bi valjalo ali za sad uz pomoc baralgina se resava sve!

Nina Ristic

Radomir Jelic

Robbyn napisao:
CitatPo nekim mojim iskustvenim podacima,analiziranjem više nezavisnih uzoraka-što redovniji odnosi,to bezbolnije menstruacije.

hm, pa mnoge se ovdi javile da nemaju probleme :P :P :laugh: :woohoo: :laugh: :P :laugh:

Zoran Sarajlija

igrutin wrote:
CitatRobbyn napisao:
CitatPo nekim mojim iskustvenim podacima,analiziranjem više nezavisnih uzoraka-što redovniji odnosi,to bezbolnije menstruacije.

hm, pa mnoge se ovdi javile da nemaju probleme :P :P :laugh: :woohoo: :laugh: :P :laugh:
Pa nisu ni one lude.Valjda znaju sta je dobro za njih i sta je protiv-otrov za bolnu menstruaciju...:P :P :P

Leana Tajkov