Tabloidi i časopisi

Započeo Irena Žunić, April 09, 2008, 09:40:05 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Irena Žunić

Tabloidi i časopisi

Najviše volim .....politiku (sve sami lopovi, švaleri, narkomani), a tek kad začine pevačicama sa erker silikon ustima, sponzorušama, fudbalerima. A vanzemaljci, hiromantopraktičari......
Posebna rubrika recepti sa fotografijama : kolači izgledaju kao golubije kake na ogromnom četvrtastom tanjiru, ukrašeni čokoladnim ždricom taman za grafički bijenale.
Može i dijeta „20 sati - 20 kg“., životni san četvrtog jahača apokalipse (GLAD).
lepo mi piše u horoskopu da danas ne perem kosu,  da kupim nove cipele, ne dajem migavac dok vozim!  Provereno!  I sve to za skoro DŽ!

Ja najviše volim i obožavam Politikin Zabavnik, `nako baš!

Tvoj omiljeni ... ?

mumba

pa imam ih više ali to nisu časopisi nego fanzine - i nvidia,nocturne,butcherian vibe,vampir,explosive r.i.p itd!

a od ostalih stvari svet kompjutera,pc press , hi files , nin,ekonomist tid...

od dnevnih listova politika,novosti,blic itd...

G S

Najčešće čitam Blic i Dnevnik. Za nedeljne i mesečne časopise stvarno nemam vremena.
Tabloide ne čitam. Kurir,Svet i ostali su čisto smeće puno neistina.

TiDža84

Od dnevnih novina citam Danas,kad ugrabim od tate,a od nedeljnika citam Vreme i Nin...ponekad i Cosmopolitan..

Radomir Jelic

novosadski DNEVNIK od dnevnih

mesecnih> National Geography (ranije engleske i hrvatske verzije, od srpske prvi broj), PC World MIKRO, Svet kompjutera, DigitALL...

Dusan Colic

dnevne retko...politika i blic a od nedeljnih Autobild.

Kyle Broflovski

Emilija Milosevic

Politikin Zabavnik i Huper, omakne se ponekad Jolie.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Politikin zabavnik... dugi niz godina... ponekad se omakne neki o uređenju kuće i cveću...i još po neki koji mi privuče pažnju... događanja i vesti čitam na net-u...uglavnom kupujem knjige... iako me moj 30 i kusur godina stariji prijatelj upozorava da su knjige danas, štampane na papiru koji će se vremenom raspasti!

rki ska

retko kupujem casopise,a na tabloide nemam bacenu paru. sve sto me interesuje procitam na wap-u ili web-u. jedino sto kupujem od novina je sportski zurnal,i to nedeljom i ponedeljkom,ponekad petkom. pazario sam desetak knjiga od Mladinske knjige sve u cilju da ce me izvuku u nagradnoj igri,ali posto me nisu izvukli pazarim samo one knjige koje me interesuju. od Mladinske dobijam zanimljiv Reader\\\'s Digest mini casopis koji prelistam za jedno popodne i to mi bude dosta za ceo mesec.

Pera Petlic

Informišem se na internetu,a tamo sam nasao i da medju nama ima izgleda ima i ovoga...

Ratni zločini

Objavljeno: Pet, 19. 12. 2008. 14:42

MESEC DANA PRITVORA ZA MALIĆA

Veće za ratne zločine Okružnog suda u Beogradu odredilo je pritvor do mesec dana Nenadu Maliću iz Bečeja, osumnjičenom za ratni zločin u BiH 1992. godine, saopštio je u petak sud.
Beta
Zahtevom za sprovođenje istrage Tužilaštva za ratne zločine Malić (47) se tereti za ratni zločin protiv civilnog stanovništva.

Sumnjiči se da je, kao pripadnik šeste krajiške brigade Vojske Republike Srpske, 21. decembra 1992. godine, u ugostiteljskom objektu Fontana u Starom Majdanu (BiH), ubio dva civila, a trećeg, koji je uspeo da pobegne, ranio.

Njemu je određen pritvor jer mu se na teret stavlja krivično delo za koje je propisana kazna zatvora duža od deset godina i zbog toga što je delo izvršeno pod posebno teškim okolnostima.

Tužilaštvo je ranije saopštilo da je Malić osumnjičen da je uz pretnju oružjem iz lokala izveo H. G. koga je ubo nožem u desnu stranu vrata a potom mu iz pištolja kalibra 7,62 milimetara ispalio hitac u grudni koš.

Malić je iz istog pištolja ispalio metak u glavu R. V. pogodivši ga u desnu slepoočnicu i u mozak. Udarcima po glavi i telu pokušao je da ubije i Dž. H, koji je,međutim, uspeo da pobegne.

Nenad Malić je zbog tog događaja optužen u odsustvu pred Kantonalnim sudom u Bihaću 2002. godine i tereti se takođe za krivično delo ratni zločin protiv civilnog stanovništva.

objavljeno:   http://www.e-novine.com/sr/srbija/clanak.php?id=20322

Plavi_Zoro

bem ti život, ko sve nije došao u Bečej, ovo  Bečeju nije bilo potrebno...:( :( :(

Inače informišem se sa Interneta, i sa portala \\\" Vajdasag Ma\\\", gde mogu da pročitam - pregledam  20 novina. Danas, Dnevnik, Blic, Glas Javnost ..itd.:)