RED FEST - 30.APRIL - B.GRADISTE!!!

Započeo Stevan Kosanovic, April 24, 2008, 12:24:27 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Robbyn �

Stevan Kosanovic

mislim da ce ovo biti jedan od najbolji party-a u poslednjih 10 godina u beceju.....vidikovac davno beshe...2000e.....
prostor je fantazija!

katarina kurcubic

S\\\'obzirom da je ovo pocelo kao zezancija omladine u Gradistu,ispalo je stvaaarno dobro....Super je osmisljeno i verujem da ce provod biti fenomenalan...kako god,ja cu biti tamo da to potvrdim:) :)

Goran Čonkić

koomashin napisao/la:
Citatmislim da ce ovo biti jedan od najbolji party-a u poslednjih 10 godina u beceju.....vidikovac davno beshe...2000e.....
prostor je fantazija!

Eeeeeeee...vidikovac...to jos bejase moji elektronski dani...i noci...kako je bilo lepo docekati jutro tamo...steta sto ne moze opet tamo zurkica...

A ovo u Gradistu, pa mozda navrnem ako nadjem neki prevoz.

Moj \\\"sundjer bob\\\" jos uvek ceka majstora. :(

Stevan Kosanovic

ma taxi, ne verujem da je skup.......uzmes bus, otpadnes do jutra...pa opet bus nazad...milina....tako cu ja verovatno, posto
axl obecava neku ljuuuuuutuuuuuu u DJ pultu :)

Axl Axl

Bio sam danas u becejprevozu trazili su mi 10000 za jedan aftobus, da dodje do lokacije da saceka fajront, i da se vrati, ocekivao sam malo veci popust... :( Jos treba da proverim sa busom koji radi za Peoplese turu do Temerina, inace Novobecejski, pa bi relacija bila NB-B-BG i nazad...

Stevan Kosanovic

pa ima bus iz Gradista svakih 15min u jutarnjim satima, i onako cemo banciti do debele zore :)
eheheh

TiDža84

Bo\\\'me ocemo  :dabome: Iznajmljuje li ko sobu u BG? :laugh:

Robbyn �

Axl napisao/la:
CitatBio sam danas u becejprevozu trazili su mi 10000 za jedan aftobus, da dodje do lokacije da saceka fajront, i da se vrati, ocekivao sam malo veci popust... :( Jos treba da proverim sa busom koji radi za Peoplese turu do Temerina, inace Novobecejski, pa bi relacija bila NB-B-BG i nazad...

I ja mislim da će ti mnogo manje tražiti...Ono jeste da je BUS \\\"de luxe\\\":laugh:  ali ide...:lol: :lol: :lol:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

...Smesta idem da kupim  autobus :laugh:  Za 30 min vožnje 133.33 evra, što će reći, da je satnica 266,66 evra. Uz to ako ti se sviđa dođeš kući ili po želji budeš na žurci uz neku klopicu i pićence. :) ...

Marina Kovacev

Kako mi se cini, necu se ni vracati kuci... 1. maj u nastavku. :silly:

Stevan Kosanovic

ju ju....juuuu....bahanalije @ gradiste :)
kikikikikikikiiiii :)

Axl Axl

Upravo se vraćam sa lokacije, bice luuuuudoooooooo.... :D :D :D

Deja Babic

..kako stoje stvari....bicemo tamo....;)

...party na otvorenom...:woohoo:

..pohvale za ideju...:)