Neno Belan u Stageu

Započeo Axl Axl, Maj 13, 2008, 07:37:36 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

{youtube}ArdrNn6hBuU{/youtube}

Stiže nam ponovo Neno Belan, da li se vidimo tamo?

Robbyn �

Danas rezervisao karte,ali sada čujem nešto da je održavanje koncerta pod znakom pitanja zbog male zainteresovanosti?

Vladimir Bakic

Idem sutra da kupim karte,da podignem zainteresovanost..Glupi Becejci jebo vas Valentino! Mada znao sam da na Belanu nece biti ni blizu guzva kao na Parnom Valjku npr..

mumba

pa belan je već bio ovde možda zbog toga?

Zoran Sarajlija

alo nosacu krstova `oces da idemo i mi da gledamo Nena?

mumba

Robbyn �

OTKAZANO!

Saznali to na teži način,navratili danas da uzmemo karte i kažu otkazano...

Vesa Miskeljin

iskreno...ne interesuje me ni Neno Belan ni Valentino,zato nisam ni isao...Mada kada bi dolazili neki malo poznatiji,npr Bon Jovi,G\\\'n\\\'R,Michael Jackson...ajd i neko od nasih: Yu Grupa,Bijelo Dugme,Prljavo Kazaliste,e onda bi mozda isao...eve jedan snimak,nema veze sa Neno Belanom,niti bilo kim od ovih \\\"nasih\\\"
[url][/]

Vesa Miskeljin

nesto nije hteo da ga stavi...hmm...
{youtube}O31E58tSDmM{/youtube}
namestio sam!JUPI!Hehehehe

Vesa Miskeljin

mumba

pa za takve bendove ćeš morati do beograda!

Vesa Miskeljin

Pa dobro...ja sam samo govorio...;) Pa kad bi dolazili do Beograda,rado!

Vladimir Bakic

Jedva cekam Michael Jacksona u Stageu! Povescu sa sobom svu decu iz komshiluka! Stvarno bi mogli da ga dovedete! :woohoo:
Otkazali su Neno Belana dan pred koncert zato sto su malo karata prodali,odnosno malo karata je bilo rezervisano u pretprodaji..Samo cu reci sledece, nije zvaka za seljaka..To se tako ne radi dragi moji \\\"vlasnici\\\" Stage-a..Nekad moras i da puknes na nekoj svirci,ne moze uvek da bude krcato i da zgrnes pare..Tako se ne gradi imidz cluba,sledeca velika zverka koju budete hteli da zovete ce dobro razmisliti da li ce i pod kojim uslovima doci,jer dobar glas se daleko cuje,a los..

Vesa Miskeljin

BAKANDZA napisao/la:
CitatJedva cekam Michael Jacksona u Stageu! Povescu sa sobom svu decu iz komshiluka! Stvarno bi mogli da ga dovedete! :woohoo:
Otkazali su Neno Belana dan pred koncert zato sto su malo karata prodali,odnosno malo karata je bilo rezervisano u pretprodaji..Samo cu reci sledece, nije zvaka za seljaka..To se tako ne radi dragi moji \\\"vlasnici\\\" Stage-a..Nekad moras i da puknes na nekoj svirci,ne moze uvek da bude krcato i da zgrnes pare..Tako se ne gradi imidz cluba,sledeca velika zverka koju budete hteli da zovete ce dobro razmisliti da li ce i pod kojim uslovima doci,jer dobar glas se daleko cuje,a los..

Aha...Inace svaki normalan covek,koji malo razmislja,razumece da je to o Michaelu namestaljka,ali dobro...Ograniceni ljudi misle drugacije...Ne kazem da si ti ogranicen...nego...ali mogo bi doci...hehe :laugh:

mumba