Nesto za kraj

Započeo Boris Majstorovic, Decembar 26, 2007, 07:09:45 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

l dj

Vaca napisao/la:
CitatPotrudite se da što manje posla imate sa nečasnim ljudima. Izgleda da je takvo ponašanje infektivno.

U potpunosti se slazem sa Vacom, danas sam dozivela jedno jako neprijatno iskustvo i strasno se razocarala u nekoga za koga sam do juce smatrala casnim i postenim covekom i cak svojim prijateljem.A na kraju se ispostavi da je taj neko jedan obican licemer, lazljivac i... Ovaj svet je na zalost pun takvih necasnih ljudi...

irena maric

Slazem se sa tobom,to se nedavno dogodilo i meni,ali naucila sam da nikome ne treba previse verovati,uglavnom danas svi gledaju samo sebe!
Razocarenje boli...pogotovo ako ne znas razlog!Zato sam naucila i odlucila da cu od sada sve posmatrati drugacije.Srce ne treba da ti bude vodilja,vec razum....;)

l dj

U pravu si, znas kako se kaze:\\\"Koga nema bez njega se moze!\\\" Izgubljeno je samo jedno lepo prijateljstvo ali dobro prezivece se vec...

irena maric

Procitaj moj avatar...

Duboko veruj u ono sto zelis
i videces
vremenom ces SAM ostvariti svoje zelje
i dobro zapamti:
izgubljeno je ono cega smo se sami odrekli!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Držite mi šipke, krećem na važan sastanak! :)

mumba

mumba

nešto slabo postuju forumaši danas!!!!!

Boris Majstorovic

Prolazi polako još jedan petak 13. Laku noć
[video type=youtube]NcJoFnW3T6c[/video]

Hvala onima koji su držali šipke :)
Gledaćete na RT Vojvodina prilog.
Možda bude još nekih para za naš Bečej...:)
Sastanak je bio sa glavnim švajcarskim investitorima ... Ko zna!?

Boris Majstorovic

E, pa, doslo vreme da se rastajemo, sve češće i češće zevam, što znači da se treba ispružiti. Da ne bude sutra ujutru 1001 put poziv \\\"tata\\\" bez odgovora,odoh da odmorim stare kosti. Ja Vam želim prijatnu noć i slatke snove.

PS: Kad je prilog na RT Vojvodine, Lusy?

Marina Kovacev

Odoh da ispeglam svoju \\\"TAURA\\\" opremu... danas ce biti lajavo popodne na korzou... vidimo se tamo... :)

Boris Majstorovic

Malo me zamorile igrice na forumu. Idem da spavam. Laku noc

Boris Majstorovic

Prođe i ponedeljak, laku noć i prijatno spavanje.

irena maric

... sad moram da žurim , jer valja spremiti kompletnu prezentaciju svega što je Taura sa svojim prijateljima uradila u okviru projekta \\\"Puj pas za sve nas\\\" u trajanju od 6 meseci, koja treba da se prezentuje u četvrtak u svečanoj sali opštine \\\"Savski venac\\\" u Beogradu, a posle u Skupštinu grada Beograda na koktel i dodelu nagrada za najbolje realizovan projekat. Odgovornost je velika i moramo se dobro spremiti.:)
Organizovao: BCIF, USAID i Institut for Sustainable Communities.
 Lep dan vam želim :)

@ tata Borise čim saznam termin , javljam :)