Ocenite novi sajt od 1 do 5

Započeo Marina Kovacev, Septembar 17, 2007, 02:16:23 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

Meni je bas cool...karme samo prouzrokuju da se neki ljudi uvrede kao deca od 15 godina,ma sta kao deca od 10,na kraju krajeva te karme uopste nisu merilo koje treba da kvalifikuje i opisuje nekog forumasa,forumasicu....:laugh:

Goran Čonkić

TiDza84 napisao/la:
CitatMeni je bas cool...karme samo prouzrokuju da se neki ljudi uvrede kao deca od 15 godina,ma sta kao deca od 10,na kraju krajeva te karme uopste nisu merilo koje treba da kvalifikuje i opisuje nekog forumasa,forumasicu....:laugh:

`Besh naviku. Sad sam hteo da ti dam karmu za ovo... :D :D :D :D

TiDža84

:laugh:  Znaci razumeli smo se???Hvala Lalo...za karmu  B)

PS.Za sajt ovaj put 4..nesto mi se sporo otvaraju stranice..:S

Kyle Broflovski

Kada nema novih tema,dobre su i stare.

Boris Majstorovic

kyle napisao/la:
CitatKada nema novih tema,dobre su i stare.

Da znaš da si u pravu. Malko se izgubile inspiracije za nove teme!

irena maric

tata Boris napisao/la:
Citatkyle napisao/la:
CitatKada nema novih tema,dobre su i stare.

Da znaš da si u pravu. Malko se izgubile inspiracije za nove teme!
Ima tu i novih tema,ali nekako ljudi ne ucestvuju aktivno....
Ne znam zbog cega....Par tema je otvoreno ali pojave se samo 2-3 posta i kraj....
Dobro,priznajem da sam relativno nova na forumu,ali ima i vas koji ste ovde od samog pocetka.Najbolje bi bilo da vi pokusate da nadjete inspiraciju za nove teme....a mi cemo vam dati podrsku...ja,sigurno hocu!

Nebojsa Andjelic

Ko da je pocelo leto, sve manje ljudi na forumu.

irena maric

Becej City

Nebojsa napisao/la:
CitatKo da je pocelo leto, sve manje ljudi na forumu.

pa ne bash...
dosta njih dolazi i chita, ulogovano je, ali se retko ko odlucuje da napishe post...

Axl Axl

statistika i dalje kaže preko 300 ljudi na dan...

Goran Čonkić

Ali kako ti isti ljudi ne shvataju da je to malo frustrirajuce za nas koji pisemo po nesto...da li je stvarno potrebno imati m*da da bi se pisalo na forumu ili? Ne kontam? Mene licno jako iritira cinjenica da ljusi NECE da pisu...

irena maric

Mali_Lala napisao/la:
CitatAli kako ti isti ljudi ne shvataju da je to malo frustrirajuce za nas koji pisemo po nesto...da li je stvarno potrebno imati m*da da bi se pisalo na forumu ili? Ne kontam? Mene licno jako iritira cinjenica da ljusi NECE da pisu...

Mozda treba novih tema.....

Marina Kovacev

Treba novih tema... evo obecavam da cu im se posvetiti cim uhvatim vremena :)
istina je da nas mnogo ljudi cita, ali ne pise... prosto se iznenadim kada skontam iz razgovora koliko je Becejaca upuceno u forum i desavanja na b.o.l-u... :) posmatraju nas... :laugh: