Dobro Jutro Bečej

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Maj 04, 2008, 07:16:23 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Kyle Broflovski

Danas mi je osmeh u ormanu,zamenio mi slova jedan roman.
Na sigurnom je dok se ne vratim.

Zoran Sarajlija

INFERNO...mislim da ima oko 40 stepeni.

Marina Kovacev

ma kakvi 40... kod mene na 4. spratu ima i 45 stepeni! :ohmy:
O Boze... jedva docekam leto, a sad mislim da cu izludeti!

Irena Žunić

Malčice se osećam kao voajer koji viri komšiji preko ograde.

Večeras “Police” u bg. Vredi čuti i videti kako tri,slovima i brojem 3, čoveka postižu “pun” zvuk.

Dobro jutro svima nama u Bečeju, Bgd i gde god.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

24. jun utorak

Duboko zavaljena u svoj narandžasti tron, ispijajući hladni nes, skrivena krošnjama dve sredovečne lipe u kraljevstvu koji se zove moja bašta, na prvom spratu zgrade u kojoj sam se našla sasvim slučajno, razmišljam o slučajnostima.
 Da li je zapravo to nešto slučajno ili je to slučajno ustvari namerno.

Upravo su prošla vatrogasna kola uz zaglušujući zvuk sirene , koji diže kosu na glavi. Nadam se da su, ovog puta, vatrogasci stigli na vreme.

Vatra me podseća da vrelinu koja nas danas čeka. Doskočimo joj barem malčice ;) . Pod tuš, na bazen, na reku i pod krošnje velikih zemaljskih suncobrana, koje nas nesebično štite, dajući nam kiseonik koji mi udišemo, a da toga zapravo nismo ni svesni.

Postavimo danas sebi neki cilj i dosegnimo ga sa zadovoljstvom!... i obucimo osmehe koji vise na vešalicama u našim ormanima! :)

Na zadovoljstvo svima :)  ... još jedan dan!

Boris Majstorovic

25/06/2008.
Jos jedno toplo letnje jutro se rađa. Nek Vam bude lepo i mirisno.
Dobro jutro Bečejci.

Zoran Suboticki

Sin mi dobio mobilni telefon na poklon od ujaka /Tata Borise, \\\"osvetiću\\\" ti se za ovo:) / Poranilo dete jutros da mi pokazuje slike, da me zivka, da me...šta da se lažemo: maltretira!!! Od juče, moje dete sa mobilnim prestalo da bude mobilno: samo sedi i drnda tipke na telefonu... Ko je bre ovu spravu nazvao - mobilnom?

Radomir Jelic

Dobro jutro Bečejci,

obećavajući jutarnji hladni povetarac izmamio mi je nadu da će danas, bar \\\"za zeru\\\" Sunce biti milosrdnije... očito da neće...
šta danas...? koji su planovi...? kako ih uklopiti i vreme ukrotiti...?

Ma... dobro jutro Bečejci, a za sve ostalo: Lako ćemo!!!

25. jun sreda

Sredina radne nedelje, valjda se zato ovaj dan i zove sreda.

Danas sam zaturila negde svoj rođeni osmeh. Tražim ga od jutros, al\\\' se on, mustra jedna, baš baš dobro sakrio.Nema ga u ormanima, nije pod krevetima, nema ga ni u rerni... idem da ga nađem...

Dobro jutro svima!

Zoran Suboticki

Jedan izgubljeni osmeh luta gradom od jutros...Možda je tvoj, Lusy? Pronađi ga što pre, da ga ne poplaši neki namrgođeni komšija, pa da se nikad ne vrati.:)

irena maric

I ja sam ga prepoznala Lusy!

Jedna muskatla na mojoj terasi je jutros otvorila svoje krupne cvetove,nasmesila mi se,znala sam da je taj osmeh tvoj,draga moja prijateljice....

26. jun četvrtak

Juče sam ( dan pre ovog danas) otišla na Tisu...kad ono, tako negde nasred Tise moj rođeni osmeh me zove i namiguje vragolasto, mameći me u vodu. Kako se samo ranije nisam setila gde je! Sigurno je i njemu bilo toplo , pa je otišao da se osveži. Ne razmišljajući ni tren, skočih u vodu u majici (kupaći nisam ponela) i u momentu kada sam izronila on je opet bio sa mnom :)

Dobro jutro svim dobronamernim ljudima sveta :)

28.jun subota

Uobičajena pijačna vreva na ulici.
Jutro kakvo postoji samo u bajkama, pokatkad se ušunja i u ovaj naš stvarni. Sveže, mirisno, čisto! :)

Udušem ga punim plućima, uz ukus kafe, dim cigarete i po neku misao, sabirajući utiske i odlažući ih pažljivo u riznicu sećanja.

Juče je bio dan samoupravljača po \\\" starom\\\" kalendaru. Kao Titova pionirka, bila sam ponosna što sam se rodila baš na taj dan. Danas ljudi kažu da se rodih uoči Vidovdana.
Postoji legenda. Devojka koja stane ispred ogledala i sa svake strane upali po sveću, tačno u ponoć, može videti budućeg izabranika u ogledalu.
  Nikada to nisam proverila.

Uz jutarnju kafu želim svima dobro jutro i lep dan :)

Vojislav Prkosovacki

\\\"Kako bi bilo
da podignem ruku,
lupim po stolu
da objasnim svima;
Nemanje snage
za ljubav nam daje
snagu za mržnju
i život bez smisla\\\"  

by Jarboli

Dobro jutro!

1. jul utorak

Potrošili smo i juni mesec ove 2008. godine. Neko je podvukao crtu, a neko će tek na kraju.

Veliki broj aviona jutros je parao nebo praveći ogromne bele šavove. Samo nekoliko trenutaka trebalo je nebu da uradi najsavršeniji Face Lifting. Š avovi su nestali!
   Pitam se kada će ljudi početi da uče od Majke Prirode.
   Nebo i Čovek, Čovek i Priroda, Čovek i Čovek jedino u saglasju Žive!

Davati ,a ne samo uzumati lekcija je koju neki ljudi znaju i hoće da uče.
  Duhovno-alhemičarski recept za sreću... tako blizu a tako daleko.

Probajte!

Prijatan dan :)