Bife \\\"DEBELI ZMAJ\\\"

Započeo Sinisa Tomic, Decembar 17, 2007, 08:26:57 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Debeli pojačaj malo muziku uveče, da ne slušam istu iz Gradske kafane...stvarno ću početi da  :plache:

zahvalne komšije :)

Zoran Sarajlija

Glenn Dancig ce sprziti i Zelenu ulicu i komsije :dzavo: :dzavo: :dzavo:
(pojacamo se malo)

Robbyn �

Lusy napisao/la:
CitatDebeli pojačaj malo muziku uveče, da ne slušam istu iz Gradske kafane...

TO što se čuje iz Gradske Kafane bi trebalo tretirati kao aero-zagađenje!:laugh: I u skladu sa time naplaćivati im taksu,barem bi se malo popunio opštinski budžet.:cheer:

Vladimir Bakic

Samo da ne sidje neki od komsija pa da Danzig ne prodje kao na ovom snimku: :laugh:
{youtube}http://www.youtube.com/v/zfD7agP1yxw&hl=en\\\">http://www.youtube.com/v/zfD7agP1yxw&hl=en\\\" type=\\\"application/x-shockwave-flash\\\" allowfullscreen=\\\"true\\\" width=\\\"425\\\" height=\\\"344\\\">{/youtube}

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... opet ne čujem muziku, nego neku halabuku iz gradske kafane :dzavo: ?

Zoran Sarajlija

BAKANDZA napisao/la:
CitatSamo da ne sidje neki od komsija pa da Danzig ne prodje kao na ovom snimku: :laugh:
tjah....montaza nema sta... :hmmm: :hmmm: :hmmm:

mumba

nema veze zvaćemo mi čika filipa njemu niko nije ravan!

{youtube}cglRG3txJkE{/youtube}

janos demeter

A kad ce biti to cuveno irsko-skotsko vece?

Ivan Srdanovic

Samo da klijenti skupe snage za jedno dobro drmanje

vesna bosnic

nisam bila nikada,ali docicu ja.....kada se najmanje budete nadali....da osetim duh debelog zmaja...mozda mi se i svidi....

mumba

ako viliš dobar provod rnr i najjeftiniji provod obavezno u debeli!

irena maric

E,ovako...Kakav je provod nocu u debelom,ne znam,zbog toga sto retko kada izadjem uvece u grad!Ono sto mogu da tvrdim to je da tamo prave najbolju ness kafu,imaju najhladniji sveps,Daki obavezno otvori pice ispred gosta,sto meni, npr., mnogo znaci,jer ne volim da mi donesu otvorenu flasu!
Onda,pustaju najbolju muziku...
Bastica je kraj puta,pa lepo sednes i razgledas prolaznike...
Satima bih mogla da sedim tamo i ne bi mi dosadilo!

mumba

i što je isto važno vikendom uveče to je najbezbedniji lokal!

rki ska

da budem iskren...samo jednom sam krocio u bife \\\'debeli zmaj\\\' i nisam uspeo da poberem dovoljno utisaka o tom lokalu :unsure:  vreovacu Cross-u sto se tice bezbednosti lokala,dobar razlog da navrnem jedared,pa jos jedared i tako sve dok me ne uvrste u inventar,ili dok me neko ne izlupa :laugh: ;)