FILADENDRON PRODUCTION

Započeo Sinisa Tomic, Oktobar 24, 2007, 06:52:40 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Djordje P.

Z A

DORDE napisao/la:
Citatkako sutra? nece jos...

kao da sam dobio na facebook-u PM od Fuj-a da je danas.Ali ne mogu proveriti poshto sam je obrisao.

Bosko Sa kanala Pink-a

E, to sam se i ja pitao...
I razmisljao sam gde sam video...

... Kad ono ovde: http://www.ispred-dragstora.com/
Imate malo dole text... Jos bi se istripovao i dosao...

TiDža84

:laugh: Opet su ZAKAZALI
Izgleda da je cela promocija filma u maniru naziva ZAKAZIVANJE ZAKAZIVANJA...i sve ovo je ustvari film,a pravog filma ni nema...

Bosko Sa kanala Pink-a

TiDža84 napisao/la:
Citat... i sve ovo je ustvari film,a pravog filma ni nema...

Haha, bas, dobra fora! :)

Bojan Maletic

ja sam ovo dobio 11.10 na facebook-u:
FILADENDRON PRODUCTION (to members of FUJ!fan club)je zavrsio snimanje jos jednog ostvarenja pod nazivom \\\"ZAKAZIVANJE ZAKAZIVANJA\\\", svetska premijera se ocekuj za nedelju 26. 10. u \\\"DEBELOM ZMAJU\\\" u Beceju!

SCENARIJO I REZIJA
JOVAN ZIVKOV - BRLE

MONTAZA
DJORDJE PIVNICKI

ULOGE
BECEJ PUNX & CO

MUZIKA
FUJ!
i sad cekamo odgovor.....

Djordje P.

sutra ujutru u 7:26 svira metallica u Orachu! predgrupa fuj! ulaz fraj! izlaz kroz kujnu!

Djordje P.

strp\\\'te se jos malko. svi cete biti obavesteni :)

Zoran Suboticki

Stvarno, Dorde, kada će to biti? Mislim Premijera...

Djordje P.

ja sam kriv sto kasni premijera. imam (na moju srecu) puno posla (sad i bog zna kad) i to mora biti maximalno dobro odradjeno i na vreme.
ipak posao ispred hobija. zivim i za jedno i za drugo ali prvo pos\\\'o (jbg)! :laugh:
primite moje izvinjenje.
bice bice samo sto nije. :) i nece se predstaviti samo filadendron, bice svega!
cudna je biljka taj filadendron, trazi 100% mene, a ne samo zalivanje onako usput.
kad krene 2. dan reklamiranja, reci cete: OK DORDE ZNAMO KAD JE JBT! NE BUD\\\' DOSADAN! :laugh:
jos samo malo :)

Bosko Sa kanala Pink-a

Neka, neka, svaka cast... Filmovi su sjajni. Svaki put kada mi neko dodje do mene a zelim nesto da mu pokazem na kompu - pokazem mu filmove i oduseve se!
Nego se narod iscimao za premijeru i na kraju krajeva, otkud to obavestenje na onom sajtu, ko je dao, kako je tamo banulo...!? Ali nebitno na kraju krajeva...

Zoran Suboticki

Treba li ti neka pomoć, Dorde?

A pitam kada će biti jer sam rekao na onom sastanku u vezi sa \\\"kreativnom industrijom\\\" da planiramo odlazak za Tuzlu...Ja radim na tome. A bilo bi dobro i da se vidimo ove nedelje, Dorde. Jel može?

Djordje P.

sto se tice premijere nema mi pomoci, malo kasni ali bice sve ok.

vidimo se ba.
a mozda i banem kad vidim usput da ti je aFto ispred kancelarije.

Boris Majstorovic