FILADENDRON PRODUCTION

Započeo Sinisa Tomic, Oktobar 24, 2007, 06:52:40 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Bosko Sa kanala Pink-a

Bas to sto kaze gosn. Bakandza, ali to ce uroditi plodom ako u te \\\"projekte\\\" (predstave,filmove) ukljucimo becejce-becesjke bendove... Bilo fino ali ne smedoh piti inace bi se odvalio kao u stara dobra vremena!

jovan zivkov

postojala je ideja da muziku uzmemo od bechejskih bendova,ali nije se poklapala sa filmom,i fuj je radio naknadno numeru,ali za ubuduce ce biti sigurno,hvala za pohvale,trudili smo se

Vojislav Prkosovacki

Sve ne znam sta da kazem ;)

Meni je bilo izuzetno prijatno, profi nastup policije, gosn Debelog, Filadendronaca, publika za zlatnu medalju!

Mislim da smo imali neki malo drugaciji Becej to vece, kanda je moguce!  ;)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

BAKANDZA napisao/la:
Citat...a ispred Debelog Centra,pardon Kulturnog Zmaja,gomila ljudi (izmedju 100 i 200 jbg,ne mogu da procenim)..

Bilo je između 180 i 210 ljudi... ja mogu da procenim :P

ej Bakandža, pa ti si ponekad i pesnički raspoložen! :)

Zoran Sarajlija

kulturni zmaj :lolpopodu: :lolpopodu: :lolpopodu:do jaja hehehe

Djordje P.

i nije tachno da je potroshena velika suma novca (alo koja suma?) kao sto pise u lokalnim novinama.
ne znam koliko je para potrosheno, to zna samo debeli zmaj koji je obezbedio materijal za rekvizite koji su napravljeni za dzabe, a nisam ga ni pitao koliko je to para bilo... nije mi ni vazno.
oprema je moja (izuzev ozvuchenja koje smo \\\"iznajmili\\\" za dzabe) jeli smo lepinje i sami kupovali piće, gorivo i kredite za mobilne. pesmu je radio fuj! za dzabe kod mishe radiohead-a za dzabe (isti je radio i radio reklamu za dragoljuba za dzabe, i uvek je uz nas za dzabe).
pomenuti u filmu su pomogli prostorom, kostimima, rekvizitima, dobrom voljom.
ton, kameru, montazu, efekte sam licho radio za dzabe (kompjuter star oko 5 godina).
ne bi verovali koliko je vremena potrebno i koliko nisam spavao za sve to.
da je ulozena velika suma novca imali bi bolje kamere i racunare (vise komada), imali bi tim i ne bi film bio takav kakav je.

Bojan Maletic

koliko ja vidim ti si sve komam radio za dzabe...:laugh: :laugh: :laugh:

irena maric

Ma daj Dorde,ne obaziri  se na to sta pisu novine.Ti najbolje znas sta si sve zrtvovao i koliko si truda i nerava ulozio u taj film.Odlican je.

Daj Boze da za sledeci film budes imao toliko novaca da ulozis,pa da pisu istinu!
Napred.
Ovaj narod je takav,ne cene se prave vrednosti! :thumb:

Axl Axl

A kad je neko video istinu toj u štampi...

irena maric

Nije rec o istini i lazi,nije stvar u tome prozivati te medije....
Rec je o tome da se nekom nije svidelo to sto je nas drugar uradio....
A uradio je to savrseno!

Zato,glavu gore!Ne obazirite se na lazi.:)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Djordje P.

Djordje P.

Sinisa Tomic

Serveto Pecin

Bilo bi lepo snimati buntovnicke filmove...
Javljam se za glavnu ulogu.