Prodaješ li prijatelja za novac?

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Decembar 27, 2008, 05:06:20 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

G. P.

Pa da. Ali ako krene kako ne treba - tu je pravna država da zaštiti interese oštećenog (ako je u pravu).

Goran Relic

G. P.

Pa nisam ja, nego republika Srbija u kojoj živimo i znamo kako funkcioniše, ipak ovo nije divlji zapad, postoje sudovi koji rešavaju sporove kao što je ovaj oko psa. Pogotovo ako onaj ko je primio pare to i ne poriče.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

piCODER ja nisam ni prevarena ni pokradena, jer novac nisam dala ja. ( ... samo sam malko isklevetana na ovom forumu ( i ko zna gde još!??, a to je mogao biti svako od vas!!!), od strane dotične osobe da sam zla žena koja je zarazila decu,_ tako da je to osnov za koji ja mogu da podnesem tužbu... al\\\' mi naravno ne pada na pamet! Za mene je stvar jasna).

Prevarene i pokradene su strankinje ( međunarodni subjekti) koje su dale novac, koji se opet potrošio na stvari koje nemaju veze sa svrhom  davanja novca.

Misliš li piCODER da bi baš bilo dobro i za Bečej i za Srbiju da se u ovom momentu uključuje međunarodna arbitraža?

Ajd\\\' kaži, pa da javim devojkama!

Goran Čonkić

Lusy, pokrice drzava troskove sudjenja i odstete u visini od milion dolara...

Ako moze za KERA, onda moze i za PSA...

Plavi_Zoro

Mali_Lala

Ako moze za KERA,

Ja bi to ovako formulisao: \\\" Ako može za  Džulova\\\":angry: :angry: :angry: :angry: .... nemoj kerove da vređaš. Oni su najbolji prijatelji čoveka.:) :) :) :)

robert kiss

piše picoder
Ja bih vezao psa. Tako rade normalni ljudi kada imaju posla sa opasnom životinjom. Ne bih ga pustio napolje, ne bih ga ubio, prodao i slično.
Psi se nesmeju vezati nego se drže u boksovima.Jel tako Lusy?

Petar Vidovic

piCODER napisao/la:
CitatPa nisam ja, nego republika Srbija u kojoj živimo i znamo kako funkcioniše, ipak ovo nije divlji zapad, postoje sudovi koji rešavaju sporove kao što je ovaj oko psa. Pogotovo ako onaj ko je primio pare to i ne poriče.

Raduje me sto vidim tvoju veru u sudove i koriscenje istih u svrhu povracaja 200 stotine pisljivih evra.
Ujedno se nadam da ces biti rad posuditi mi makar pola od toga, a ne bunim se ni za duplo?
Pare, naravno, vraticu ti....

Mozes ostaviti i tog svog psa kod mene, da ga ne vezujes jadnog.

Dok koristim novce naravno.

Za preko toga, samo ako pas ima srece....

G. P.

Lusy, mislim da bi bilo dobro da se pokrene arbitraža! Super ti je ideja.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

- važi!
...javiću devojkama,svakako dolaze  sredinom aprila, kako bi opet pomogle građanima i građankama našeg grada ... da umire svoju savest... i moj predlog će biti da one odluče.

Obaveštenje ovde...

Zoran Suboticki

Ma Lusy, daj Picoderu da ti to reši:
- em je poznat kao čovek široke ruke pa će dati tih dvesta evra, neće ni trepnuti /takav je prosto i ne možeš ga promeniti/
- em rešava te međunarodne trice i kučine ko od šale

Samo si ga trebala ranije obavestiti o čemu se radi i on bi se i sam ponudio da reši taj problem kao i do sada što je rešavao sve probleme ovog grada!:laugh: :laugh: :laugh:

Petar Vidovic

nesto bas ne vidim da mi je odgovorio oko pozajmice pa bas ne bih imao toliku veru u njega rez.

jednostavno, covek samo LAPRDA.

G. P.

Rez, nije u pitanju dvesta evra nego obraz našeg grada!
Shvati!

Treba da zaštitimo i građane i građanke i kerove i keruše i sve ostale! I goste i gošće itd. i tome sl.

robert kiss

Sad će se desiti isto na političkoj sceni u Bečeju???
Kao glavna tema.Ko će koga i pošto da proda.

kokenic picike

SAMO BESKIČMENJACI MOGU DA PRODAJU PRIJATELJE, UVEK MOŽE DA POSTOJI NESPORAZUM ALI TO SE REŠ AVA MEĐUSOBNO A DRUGARSTVO OSTAJE I DAJE