AJd sad iskreno..

Započeo Leana Tajkov, Septembar 28, 2007, 11:04:27 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Leana Tajkov

Kada ste poslednji put procitali neku knjigu i koju?

Stevan Mokranjac

Odmah posle promocije, \\"Srpski Psiho\\", neznam datum al ima jedno mesec,dva...

Tony Montana

Iskreno...pre mesec dana-Antoni De Melo-Budjenje;)
Luda knjiga,ali ima i dobrih stvari
Sad hocu da pocnem da citam
knjigu Naga pred voljenim-Jan Vise...:lol: ...roman o ljubavi i tashtini:laugh:

nemam ime

Bese to davno (ne)secam se ja...:P
Paaa,ovaj... procitao sam;da jesam
mislim da je u pitanju tihi don!
imam par knjiga u planu, ali imam i jednu veliku manu da pocnem da citam pa osravim:(
Predlozite nesto(savremeno i da nije neki ljubavni)!!!

mumba

priručnik za ratnika svetlosti - paolo koeljo

Leana Tajkov

Predlazem knjigu Nikom ni reci po kojoj je snimljen i film...
Krimic,povezan sa akcijom i ljubavi...
Knjiga koja me je ostavil bez daha.

Tatjana Hodi

Zavrsila sam citanje knjige \\"Nacionalni park Srbija\\" juce:P

zaboravih da dodam da je autor onaj Miæko sa b92...knjigu sam vec pozajmila a ne znam mu puno ime:(

Menjano: TaTjAnA,   29.09.07 00:19

Axl Axl

Iskreno, zadnju sam pročitao pre nekoliko meseci, i bila je \\"Božija levica\\" autobiografija Siniše Mihajloviæa koju sam dobio uz kartu... Pročitao sam je komplet iz zaleta, bila mi zanimljiva...

Zoran Sarajlija

Iskreno voleo bih da imam vremena da sednem i citam knjigu kao onomad dok sam bio besposleni tinejdzer...jedva cekam da se obogatim ili da odem u penziju i procitam sve sto nisam stigao do sad

Menjano: debeli zmaj,   29.09.07 13:20

Axl Axl

Marina Kovacev

Ne znam sta ova tema tacno radi u \\"tinejdzerima\\", ali ajd\\\' dobro... Poslednje, po svom izboru, sam citala \\"Poslednju knjigu\\" - Zivkovica, a \\"pod moranjem\\" ili lektiru - Geteovog \\"Fausta\\"...

Ivan Mikovic

Juce \\"Evgenija Onjegina\\" i verujte da je jedna od najdosadnijih knjiga koje sam procitao, a procitao sam bas bas dosta...

ponekad se zapitam, kako takve stvari uspeju da udju u obaveznu lektiru...:dry:

Nina Ristic

juce lektiru procitah, gluuupa je do bola i dosadna, a posto inace mnogo citam, da izdvojim najsvezije \\"silmarilion\\"... :D

Olja Milovanov

\\"Trece oko\\" -Lobsang Rampa- procitala sam je ;) pre 2 meseca i odusevljena sam...;)

Olja Milovanov

U sestom razredu sam procitala knjigu \\"Mi deca sa stanice zoo\\". Knjiga koju bi bukvalno svako trebao da procita!!!