Ocenite novi sajt od 1 do 5

Započeo Marina Kovacev, Septembar 17, 2007, 02:16:23 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

rki ska

cista desetica! instalirao sam Operu;) sada sljaka k\\\'o kolibri

Ivan Srdanovic

ja sam licno dosta zadovoljan eventualno kad bi bilo bar jos 20-ak ljudi pa da bude ono

Djordje P.

danas sam updateov\\\'o firefox sa 2.nesto na 3.0.1 i becejonline radi ko zmaj :)

Kyle Broflovski

sweet tooth napisao/la:
Citatcista desetica! instalirao sam Operu;) sada sljaka k\\\'o kolibri

Koju verziju?Meni ne šljaka u novoj Operi.Moram da se cimam na Internet Exploreru.

rki ska

kyle napisao/la:
CitatKoju verziju?Meni ne šljaka u novoj Operi.Moram da se cimam na Internet Exploreru.

9.52 pršti samo tako! zbogom exploreru....djubre si nevidjeno!! :laugh: :laugh:  
 explorer>>>:bejzbolka:<<
trebace mi vremena da se naviknem da zatvaram \\\'prozore\\\' u operi,a ne celu operu:laugh:

Kyle Broflovski

Ista ta je i moja verzija,ali nadogradnja na staru,posto Operu koristim godinama i nikakvih problema,sem sa ovim forumom,instaliraću ponovo . Hvala
A jest` vala Explorer krš.

Stevica Naglavacki

DORDE napisao/la:
Citatdanas sam updateov\\\'o firefox sa 2.nesto na 3.0.1 i becejonline radi ko zmaj :)

Waistinu:cheer:

Btw nervira me sto kada kliknem na link u nekom postu, ne dobijem link stranu u novom tab-u nego mi link pretaba becejonline pa moram da se vracam nazad da bi onlajnisao :) ...Moz\\\' to nekako da se sredi iliiii?? Naravno da me mrzi desni pa new tab :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Djordje P.

umesto \\\"disni klik na link\\\" pa \\\"open link in new tab\\\" klikni samo na link sa srednjim dugmetom (obichno na scroll-u).
to je to :)

Zoran Suboticki

mumba

jako je ovo sporo , od svih foruma na kojima sam bio a ima ih poprilično ovaj je najsporiji i to duplo od nekih!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Došlo je vreme,čini mi se, da se ovaj naš BoL osveži nekim novim temama i prelistaju stare! :)

Ajde forumaši/ce ..budite se! :)

Vrlo verovatno je da sam otvorila neku temu koja već postoji, premda sam dobro prelistala forum. U tom slučaju molim admine da ih premeste tamo gde treba :)

Forumaši/ce ... Vi ste na potezu! :)

Zoran Sarajlija

Ja koliko se sećam Uran je zadnji novi član koji je aktivan.Ima nekih novih nickova vidim ali niko ništa ne kuca...a već duže vreme ne viđam neke stare članove(maltene pola foruma više nije aktivno).Ja i Cross smo joč uvek tu kao dve hladne i neuništive stene koje prkose prolaznosti...
Death Greets me worm,now I will just say goodbye...

mumba

ovaj forum mi je posatao zamoran i dosadan.sve isto ništa novo, niko ne postuje a i gbi se vreme.treba da bude brži,atraktivniji,da ima mnogo više aktivnih članova a i tema!u suprotnom od mene će ovde samo nick ostati!dajem fore još do kraja meseca a onda adio1

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Doktore, pa koju terapiju prepisuješ!? :)

mumba

prikinuti s ovim forumom dok ga se ne uželite i krenuti na neki drugi po mogućnoosti tematski itd!